Menu

Menu a'la carte

Przystawki

Tatar z polędwicy wołowej z borowikami confit, musem z żółtka, Grana Padano

- 51zł -

Ser góralski z bekonem, konfiturą żurawinową z hotelowej spiżarni

- 26zł -

Carpaccio z buraka z kozim serem, włoskimi orzechami w miodzie, malinami

- 26zł -

Śledź różowy z cukinią, jabłkiem, musztardą francuską, majonezem z buraka

- 27zł -

Sałatki

Cezar z kurczakiem, bekonem, parmezanem, anchois, bagietką

- 32zł -

Kompozycja sałat z wędzonym łososiem, dresingiem cytrusowym, truskawkami, jajkiem w koszulce

- 34zł -

Liście młodego szpinaku z gorgonzolą, gruszką, pestkami dyni, dresingiem malinowym

- 29zł -

Zupy

Żurek podhalański z białą kiełbasą, kwaśną śmietaną

- 23zł -

Kwaśnica na baraninie z ziemniakami, duszoną giczą

- 23zł -

Rosół z domowym makaronem, kurczakiem, warzywami

- 19zł -

Krupnik na wędzonym pstrągu z żółtkiem, borowikami

- 26zł -

Zupa orientalna z krewetkami, pędami bambusa, mango, mlekiem kokosowym

- 32zł -

Makarony

Spaghetti z czosnkiem, chilli, cukinią, pomidorami cherry

- 32zł -

Fettuccine szpinakowe z sosem śmietanowym, borowikami, pomidorami suszonymi, Grana Padano

- 42zł -

Tagliatelle z krewetkami, pomidorami cherry, białym winem

- 45zł -

Ravioli ze szpinakiem i ricottą, pesto bazyliowym, Grana Padano

- 29zł -

Risotto z kurczakiem, warzywami, gorgonzolą

- 31zł -

Dania główne

Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami zapiekanymi w parmezanie, sosem pieprzowym, sałatą

- 115zł -

Placki ziemniaczane z gulaszem wołowym, sałatką z kiszonego ogórka

- 51zł -

Schab z boczkiem, serem góralskim, purée ziemniaczanym, porem

- 45zł -

Biodrówka jagnięca z purée z czerwonej soczewicy, porzeczkowo - miodową kapustą

- 98zł -

Pierś z kaczki na purée z pigwy z sosem śliwkowym, młodymi warzywami

- 68zł -

Pierś z pulardy na purée ziemniaczano - bazyliowym z sosem winnym, warzywami

- 45zł -

Filet z pstrąga z młodym szpinakiem, ziemniakami „Amandine”, boczniakami

- 42zł -

Dorsz w panierce Panko z frytkami belgijskimi, sałatką Coleslaw

- 52zł -

Desery

Mascarpone z mango, marakują, brzoskwinią, brownie czekoladowym

- 23zł -

Matcha cream

- 21zł -

Crumble z jabłkami, malinami, migdałami, lodami waniliowymi

- 24zł -

Suflet czekoladowy z sorbetem z czarnej porzeczki

- 23zł -

Menu Malucha

Zupy

Rosół z domowym makaronem

- 15zł -

Zupa pomidorowa z ryżem

- 15zł -

Dania główne

Nuggetsy z kurczaka

- 19zł -

Paluszki rybne

- 19zł -

Placki ziemniaczane

- 15zł -

Spaghetti z sosem pomidorowym

- 19zł -

Frytki

- 8zł -

Frytki Spadolini z serem

- 11zł -

Pizza Margherita

- 21zł -

Cheeseburger

- 24zł -

Surówki

Surówki do wyboru marchew/mizeria

- 8zł -

Desery

Naleśniki z serem lub owocami sezonowymi

- 19zł -

Racuchy z jabłkami lub nutellą

- 16zł -

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

- 16zł -
   Danie dostępne w wersji bezglutenowej
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij