Menu a'la carte
Przystawki
Tatar z polędwicy wołowej z borowikami confit, musem z żółtka, Grana Padano
- 51zł -Ser góralski z bekonem, konfiturą żurawinową z hotelowej spiżarni
- 26zł -Carpaccio z buraka z kozim serem, włoskimi orzechami w miodzie, malinami
- 26zł -Śledź różowy z cukinią, jabłkiem, musztardą francuską, majonezem z buraka
- 27zł -Sałatki
Cezar z kurczakiem, bekonem, parmezanem, anchois, bagietką
- 32zł -Kompozycja sałat z wędzonym łososiem, dresingiem cytrusowym, truskawkami, jajkiem w koszulce
- 34zł -Liście młodego szpinaku z gorgonzolą, gruszką, pestkami dyni, dresingiem malinowym
- 29zł -Zupy
Żurek podhalański z białą kiełbasą, kwaśną śmietaną
- 23zł -Kwaśnica na baraninie z ziemniakami, duszoną giczą
- 23zł -Rosół z domowym makaronem, kurczakiem, warzywami
- 19zł -Krupnik na wędzonym pstrągu z żółtkiem, borowikami
- 26zł -Zupa orientalna z krewetkami, pędami bambusa, mango, mlekiem kokosowym
- 32zł -Makarony
Spaghetti z czosnkiem, chilli, cukinią, pomidorami cherry
- 32zł -Fettuccine szpinakowe z sosem śmietanowym, borowikami, pomidorami suszonymi, Grana Padano
- 42zł -Tagliatelle z krewetkami, pomidorami cherry, białym winem
- 45zł -Ravioli ze szpinakiem i ricottą, pesto bazyliowym, Grana Padano
- 29zł -Risotto z kurczakiem, warzywami, gorgonzolą
- 31zł -Dania główne
Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami zapiekanymi w parmezanie, sosem pieprzowym, sałatą
- 115zł -Placki ziemniaczane z gulaszem wołowym, sałatką z kiszonego ogórka
- 51zł -Schab z boczkiem, serem góralskim, purée ziemniaczanym, porem
- 45zł -Biodrówka jagnięca z purée z czerwonej soczewicy, porzeczkowo - miodową kapustą
- 98zł -Pierś z kaczki na purée z pigwy z sosem śliwkowym, młodymi warzywami
- 68zł -Pierś z pulardy na purée ziemniaczano – bazyliowym z sosem winnym, warzywami
- 45zł -Filet z pstrąga z młodym szpinakiem, ziemniakami „Amandine”, boczniakami
- 42zł -Sandacz z czarną soczewicą, sosem cebulowo – tymiankowym, młodym bobem
- 59zł -Desery
Mascarpone z mango, marakują, brzoskwinią, brownie czekoladowym
- 23zł -Matcha cream
- 21zł -Crumble z jabłkami, malinami, migdałami, lodami waniliowymi
- 24zł -Suflet czekoladowy z sorbetem z czarnej porzeczki
- 23zł -Menu Malucha
Zupy
Rosół z domowym makaronem
- 15zł -Zupa pomidorowa z ryżem
- 15zł -Dania główne
Nuggetsy z kurczaka
- 19zł -Paluszki rybne
- 19zł -Placki ziemniaczane
- 15zł -Spaghetti z sosem pomidorowym
- 19zł -Frytki
- 8zł -Frytki Spadolini z serem
- 11zł -Pizza Margherita
- 21zł -Cheeseburger
- 27zł -Surówki
Surówki do wyboru marchew/mizeria
- 8zł -Desery
Naleśniki z serem lub owocami sezonowymi
- 19zł -Racuchy z jabłkami lub nutellą
- 16zł -Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
- 16zł -