google-plus
Menu

Na mistrzowskie połącznie smaków zaprasza 

Restauracja Vernus

To miejsce, które zaskoczy Cię połączeniem góralskiej tradycji wraz z kuchnią Fushion. Przeniesiemy Cię w świat luksusowego smaku - zaufaj nam.  Opieramy swoje działania na wieloletnim doświadczeniu gastronomicznym. Uczymy się od najlepszych i zdobywamy wyróżnienia i nagrody.  Potrawy dla Ciebie przygotowujemy z pełną pasji starannością, sięgając po najwyższej jakości składniki. Naszym największym atutem jest niezmiennie pochlebna opinia naszych Gości. 

Menu

  • Potrawy bez glutelu - potwierdzone certyfikatem 
  • Menu sezonowe - z najwyższej jakości świeżych produktów
  • Połącznie smaków Podhala z motywami zaczerpniętymi z kuchni Świata

Przekonaj się osobiście, że jedzenie posiłku może być czymś zmysłowym, intymnym i niezwykle przyjemnym.

Doświadczając rozkoszy smakowych, obsługę w najwyższym standardzie zapewni Ci wykwalifikowany zespół zawsze uśmiechnietych kelnerów.   

Zobacz menu

Szef Kuchni

Urozmaicone bufety śniadaniowe, dla których nasi Goście wracają do naszego hotelu, pomysłowość dań a'la carte oraz obiadokolacje, które zaspokoją najbardziej wymagające kubki smakowe - to tylko część tego, co proponuje nasza Szefowa Kuchni!   

Opiekę nad kuchnią sprawuje Szefowa Kuchni - Agnieszka Sarnecka. Dzięki jej artystycznej duszy, bogactu kreatywnych pomysłów oraz pozytywnej energii - dzień po dniu Restauracja Vernus podnosi swój standard zachwycając naszych Gości. Teraz będąc Szefową Kuchni - Agnieszka tworzy arcydzieła kulinarne, które doceniają nasi Goście i poświadczają o tym pozostawiając mnóstwó ciepłych słów i dobrych opinii.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij