Menu a'la Carte
Przystawki
Matias holenderski z cebulą, jabłkiem i sosem musztardowym
- 26zł -Tatar z polędwicy wołowej z prawdziwkami, musem z jaj i chipsem z parmezanu
- 40zł -Pieczony oscypek podany z konfiturą żurawinową na winie i boczkiem
- 22zł -Carpaccio z buraka ze smażonym kozim serem, włoskimi orzechami w miodzie i malinami
- 24zł -Sałatki
Sałatka Cezar podana z kurczakiem, bekonem, parmezanem i bagietką
- 24zł -Sałata Lollo Rosso i Bianco z plastrami dojrzewającego rostbefu, pomidorkami cherry, grzankami i tartym oscypkiem
- 23zł -Liście młodego szpinaku z serem gorgonzola, gruszką, pestkami dyni i dresingiem malinowym
- 20zł -Zupy
Żurek podhalański z białą kiełbasą i kwaśną śmietaną
- 16zł -Kwaśnica na baraninie z grzankami i serem regionalnym
- 16zł -Rosół z makaronem, pieczonym kurczakiem i warzywami julienne
- 18zł -Krupnik z wędzonym pstrągiem, żółtkiem i chrzanem
- 24zł -Tajska z kurczakiem o aromacie imbiru, kokosa i trawy cytrynowej
- 25zł -Makarony
Spaghetti z czosnkiem, chilli, cukinią i pomidorkami cherry
- 25zł -Makaron fettuccine z sosem śmietanowym, borowikami i serem Grana Padano
- 34zł -Kluseczki gnocchi w sosie śmietanowym z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i gorgonzolą
- 29zł -Chiński makaron smażony z krewetkami, warzywami i chilli
- 36zł -Dania główne
Pierś perliczki podana z kopytkami, bobem i grzybami sezonowymi
- 55zł -Udo gęsie serwowane z knedlami, wiśniami i puree z czerwonej kapusty
- 54zł -Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami zapiekanymi w parmezanie, sosem pieprzowym i sałatą
- 79zł -Placki ziemniaczane z gulaszem wołowym i sałatką z kiszonego ogórka
- 39zł -Schab z boczkiem podany z oscypkiem, purée ziemniaczanym i porem
- 39zł -Biodrówka jagnięca serwowana z purée z czerwonej soczewicy i porzeczkowo-miodową kapustą
- 59zł -Filet z pstrąga serwowany z młodym szpinakiem, ziemniakami „Amandine” i boczniakiem
- 36zł -Dorsz smażony w panierce Panko wraz z frytkami belgijskimi i sałatką Coleslaw
- 44zł -Pierogi z bryndzą, kaszą jaglaną i szpinakiem podane na kapuście z kurkową okrasą
- 29zł -Desery
Lody z palonego masła z piaskiem orzechowym
- 16zł -Crème brûlée
- 21zł -Crumble z jabłkami. malinami,i i migdałami serwowane z lodami waniliowymi
- 17zł -Suflet czekoladowy z sorbetem malinowym
- 22zł -Menu Malucha
Zupy
Domowy rosół z makaronem
- 8zł -Zupa pomidorowa z ryżem
- 8zł -Dania główne
Nuggetsy z kurczaka lub paluszki rybne
- 15zł -Spaghetti z sosem pomidorowym
- 15zł -Placki ziemniaczane
- 12zł -Frytki
- 6zł -Frytki Spadolini z serem
- 8zł -Pizza Margherita plus dwa wymarzone dodatki
- 25zł -Cheeseburger
- 14zł -Surówki
Surówki do wyboru marchew/mizeria
- 7zł -Desery
Naleśniki z serem lub owocami sezonowymi
- 14zł -Racuchy z jabłkami lub nutellą
- 12zł -Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
- 12zł -