google-plus
Menu

Menu a'la Carte

Przystawki

Matias holenderski z cebulą, jabłkiem i sosem musztardowym

- 26zł -

Tatar z polędwicy wołowej z prawdziwkami, musem z jaj i chipsem z parmezanu

- 40zł -

Pieczony oscypek podany z konfiturą żurawinową na winie i boczkiem

- 22zł -

Carpaccio z buraka ze smażonym kozim serem, włoskimi orzechami w miodzie i malinami

- 24zł -

Sałatki

Sałatka Cezar podana z kurczakiem, bekonem, parmezanem i bagietką

- 24zł -

Sałata Lollo Rosso i Bianco z plastrami dojrzewającego rostbefu, pomidorkami cherry, grzankami i tartym oscypkiem

- 23zł -

Liście młodego szpinaku z serem gorgonzola, gruszką, pestkami dyni i dresingiem malinowym

- 20zł -

Zupy

Żurek podhalański z białą kiełbasą i kwaśną śmietaną

- 16zł -

Kwaśnica na baraninie z grzankami i serem regionalnym

- 16zł -

Rosół z makaronem, pieczonym kurczakiem i warzywami julienne

- 18zł -

Krupnik z wędzonym pstrągiem, żółtkiem i chrzanem

- 24zł -

Tajska z kurczakiem o aromacie imbiru, kokosa i trawy cytrynowej

- 25zł -

Makarony

Spaghetti z czosnkiem, chilli, cukinią i pomidorkami cherry

- 25zł -

Makaron fettuccine z sosem śmietanowym, borowikami i serem Grana Padano

- 34zł -

Kluseczki gnocchi w sosie śmietanowym z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i gorgonzolą

- 29zł -

Chiński makaron smażony z krewetkami, warzywami i chilli

- 36zł -

Dania główne

Pierś perliczki podana z kopytkami, bobem i grzybami sezonowymi

- 55zł -

Udo gęsie serwowane z knedlami, wiśniami i puree z czerwonej kapusty

- 54zł -

Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami zapiekanymi w parmezanie, sosem pieprzowym i sałatą

- 79zł -

Placki ziemniaczane z gulaszem wołowym i sałatką z kiszonego ogórka

- 39zł -

Schab z boczkiem podany z oscypkiem, purée ziemniaczanym i porem

- 39zł -

Biodrówka jagnięca serwowana z purée z czerwonej soczewicy i porzeczkowo-miodową kapustą

- 59zł -

Filet z pstrąga serwowany z młodym szpinakiem, ziemniakami „Amandine” i boczniakiem

- 36zł -

Dorsz smażony w panierce Panko wraz z frytkami belgijskimi i sałatką Coleslaw

- 44zł -

Pierogi z bryndzą, kaszą jaglaną i szpinakiem podane na kapuście z kurkową okrasą

- 29zł -

Desery

Lody z palonego masła z piaskiem orzechowym

- 16zł -

Crème brûlée

- 21zł -

Crumble z jabłkami. malinami,i i migdałami serwowane z lodami waniliowymi

- 17zł -

Suflet czekoladowy z sorbetem malinowym

- 22zł -

Menu Malucha

Zupy

Domowy rosół z makaronem

- 8zł -

Zupa pomidorowa z ryżem

- 8zł -

Dania główne

Nuggetsy z kurczaka lub paluszki rybne

- 15zł -

Spaghetti z sosem pomidorowym

- 15zł -

Placki ziemniaczane

- 12zł -

Frytki

- 6zł -

Frytki Spadolini z serem

- 8zł -

Pizza Margherita plus dwa wymarzone dodatki

- 25zł -

Cheeseburger

- 14zł -

Surówki

Surówki do wyboru marchew/mizeria

- 7zł -

Desery

Naleśniki z serem lub owocami sezonowymi

- 14zł -

Racuchy z jabłkami lub nutellą

- 12zł -

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

- 12zł -
   Danie dostępne w wersji bezglutenowej
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij